Illusztráció Palmer

Palmer névnap mikor van?

Névnapját január 15-én, január 18-án, január 25-én, február 10-én, február 22-én, április 1-jén és április 28-án ünnepeljük.

Általános vélemény a névről, szerinted?

{{r.aoption}}
{{r.boption}}
Még senki sem véleményezte, legyél te az első!
Összesen {{ratingsData.totalRatings}} szavazat alapján.

Gyakoriság

Az elmúlt években még nem szerepelt sem a 100 leggyakoribb név, sem a 100 legnépszerűbb név között, ezért nincsen pontos információnk a gyakoriságáról.

Ismert személyek Palmer keresztnévvel

Robert Palmer ének, basszusgitár, billentyűs hangszerek, dob
Robert Palmer (szül. Robert Allen Palmer, Batley, Yorkshire megye, Anglia, 1949. január 19. – Párizs, 2003. szeptember 26.) kétszeres Grammy-díjas, MTV Video Music Award-díjas, a Brit Awards legjobb férfi rock előadói díjára két alkalommal jelölt angol énekes, gitáros, basszusgitáros, bill...
Carl Palmer dobos, zenész, ütőhangszeres
Carl Frederick Kendall Palmer (Birmingham, 1950. március 20. –) dobos.
Lilli Palmer
Lilli Palmer (Posen, Poroszország, 1914. május 24. – Los Angeles, USA, 1986. január 27.) német színésznő, író, festőművész, asztaliteniszező.
Jonathan Palmer
Dr. Jonathan Charles Palmer (London, 1956. november 7. –) volt brit autóversenyző, Formula–1-es pilóta. Fia, Jolyon Palmer szintén versenyzett a Renault F1 pilótájaként.
Jolyon Palmer
Jolyon Carlyle Palmer (Horsham, 1991. január 20. –) brit autóversenyző, 2016 és 2017 között a Renault Formula–1-es csapat pilótája. Édesapja, Jonathan Palmer egykor szintén a Formula–1-ben versenyzett, testvére, Will ugyancsak autóversenyző.
Forrás: wikipedia.org

Ajándék ötletek névnapra

Vicces póló Vicces póló Ezt az ajándékot akkor válasszuk, ha az ünnepelttel való kapcsolatunk megengedi, például egy jó barátnak tökéletes ajándék egy olyan póló, ami vicces ábrát és feliratot tartalmaz, a legjobb pedig, ha mindez valamilyen közös emlékhez kapcsolódik.
Bonbon Bonbon Klasszikus ajándék a bonbon, mindenki örömmel fogja fogadni és fogasztani. Ha tehetjük, akkor jó minőségűt válasszuk, és amennyiben nem ismerjük a névnapos ízlését, akkor válasszunk olyan bonbont, ami több ízt is tartalmaz.
Torta Torta Bár a tortára sokan születésnapi ajándékként gondolnak, ez csak növeli ajándékunk hatását, ha névnapra is egy szép és finom tortát ajándékozunk. A legjobb a saját kezűleg készített, ehhez azonban időre és nem utolsó sorban gyakoraltra van szükség.
Színházjegy Színházjegy Bár a színház nem lesz jó ajándék mindenki számára, egy jól megválasztott darab beszippanthatja azokat is, akiknek eddig nem a színházba járás volt a kedvenc időtöltésük.
Üveg bor Üveg bor Egy üveg bor tökéletes ajándék névnap alkalmából. Elfogaszható rögtön a köszöntés alkalmával, vagy később akár valamilyen ünnep alkalmával, vagy csak egy esti kikapcsolódáshoz.
Mozijegy Mozijegy A mozit általában mindenki szereti, mert rengeteg jó film közül lehet választani, azonban nem könnyű eltalálni pont azt a filmet és azt az időpontot ami a legjobb az ünnepeltnek, így ha tudunk ajándékozzunk ajándékutalványt.

Hasonló nevek

Ajánlott névnapi köszöntő

Szívemből kívánok boldog névnapot,
kisérjék életed fényesnél fényesebb szerencse csillagok!
Szeresd a percet, örűlj a mának,
vágyaid idővel valóra válnak!