Illusztráció Anyakönyvezhető Férfi név Tibor

Tibor névnap mikor van?

Április 14-én.

Továbbá nem hivatalosan augusztus 11-én ünnepeljük a névnapját.

Melyik napon ünneplik általában?

április 14 96%
augusztus 11 4%

Leggyakoribb becenevek: Tibike, Tiborka, Tibcsi, Tibke, Tibuci

Általános vélemény a névről, szerinted?

{{r.aoption}}
{{r.boption}}
Még senki sem véleményezte, legyél te az első!
Összesen {{ratingsData.totalRatings}} szavazat alapján.

Gyakoriság

Jelenleg a 13. leggyakoribb férfi név, a férfiak 1.04%-a viseli ezt a nevet. Nézd meg a teljes listát.

Tibor név gyakorisága Tibor névvel születések száma

Ismert személyek Tibor keresztnévvel

Moldovan Tibor
Moldovan Tibor (Marosvásárhely, 1982. május 3. –) magyar származású román labdarúgó.
Popovics Tibor
Popovics Tibor (szlovákul: Tibor Popovič, ukránul: Тиберій Ладиславович Попович, Tiberij Ladiszlavovics Popovics, oroszul: Тиберий Ладиславович Попович, Tiberij Ladiszlavovics Popovics) (Munkács, Beregi zsupa, Csehszlovákia, 1930. október 20. – Munkács, Ukrajna, 2008. február 10.) magyar, ...
Radó Tibor matematikus
Radó Tibor (Budapest, 1895. június 2. – New Smyrna Beach, Florida, USA, 1965. december 28.) matematikus, egyetemi tanár.
Boromisza Tibor
Boromisza Tibor (Bácsalmás, 1880. március 8. — Szentendre, 1960. január 8.) magyar festő. A nagybányai művésztelepen kezdte tanulmányait 1904-ben Ferenczy Károlynál.
Balogh Tibor grafikus és festő
Balogh Tibor (Fehérgyarmat, 1975. május 22. –) roma származású magyar grafikus- és festőművész.
Szemző Tibor zeneszerző
Szemző Tibor (Budapest, 1955 – ) nemzetközileg elismert magyar zeneszerző, előadó, médiaművész. Zeneszerzői munkáihoz gyakran kapcsolódnak beszélt szövegek, filmek és más médiumok. Készít installációt és filmet, zenét komponál a saját és mások filmjeihez, valamint pályája indulása óta aktí...
Forrás: wikipedia.org

Ajándék ötletek névnapra

Torta Torta Bár a tortára sokan születésnapi ajándékként gondolnak, ez csak növeli ajándékunk hatását, ha névnapra is egy szép és finom tortát ajándékozunk. A legjobb a saját kezűleg készített, ehhez azonban időre és nem utolsó sorban gyakoraltra van szükség.
Színházjegy Színházjegy Bár a színház nem lesz jó ajándék mindenki számára, egy jól megválasztott darab beszippanthatja azokat is, akiknek eddig nem a színházba járás volt a kedvenc időtöltésük.
Ajándékutalvány Ajándékutalvány Ha végképp nincs ötleted, vagy csak az ünnepelt érdeklődési körét ismered, akkor tökéletes ajándék lehet egy ajándékutalvány, amivel az ajándéközött választhatja ki, hogyre szeretné beváltani.
Éttermi vacsora Éttermi vacsora Ki ne szeretne finomabbnál finomabb ételeket enni a bevásárlás, előkészítés, elkészítés és mosogatás fáradtságai nélkül. Ugyanezt a hatást érthetjük el a saját kezűleg készített vacsorával is, ehhez azonban fontos, hogy találjuk egy jó receptet, és azt jól készítsük el.
Bonbon Bonbon Klasszikus ajándék a bonbon, mindenki örömmel fogja fogadni és fogasztani. Ha tehetjük, akkor jó minőségűt válasszuk, és amennyiben nem ismerjük a névnapos ízlését, akkor válasszunk olyan bonbont, ami több ízt is tartalmaz.
Parfüm Parfüm Lehet, hogy a névnaposnak már van egy kedvenc illata, ebben az esetben az esetben vehetünk neki egy ugyanolyat, azonban ha egy új illatot választunk annak is biztosan örülni fog, így különböző alkalmakra különböző illatot használhat.

Hasonló nevek

Ajánlott névnapi köszöntő

Ezt a napot régen vártuk,
megjegyeztük a naptárban,
tanultunk is egy kis verset,
csörgedező patak mellett!