Illusztráció Anyakönyvezhető Női név Szidónia

Szidónia névnap mikor van?

Névnapját június 23-án és augusztus 23-án ünnepeljük.

Melyik napon ünneplik általában?

augusztus 23 53%
június 23 47%

Szidónia név jelentése

Latin eredetű.

Jelentése: Szidón föníciai városból való nő

Leggyakoribb becenevek: Szidike, Szidó, Szidus

Általános vélemény a névről, szerinted?

{{r.aoption}}
{{r.boption}}
Még senki sem véleményezte, legyél te az első!
Összesen {{ratingsData.totalRatings}} szavazat alapján.

Gyakoriság

Az elmúlt években még nem szerepelt sem a 100 leggyakoribb név, sem a 100 legnépszerűbb név között, ezért nincsen pontos információnk a gyakoriságáról.

Ismert személyek Szidónia keresztnévvel

Vajda Szidónia
Vajda Szidónia (Székelyudvarhely, 1979. január 20. –) erdélyi születésű, román-magyar kettős állampolgár, de az utóbbi években már magyar színekben versenyző sakkozó, nemzetközi mester (IM), női nemzetközi nagymester (WGM), többszörös korosztályos román bajnok, Európa-bajnok az U16 mezőnyé...
Puhalák Szidónia
Puhalák Szidónia (Szeged, 1996. július 5. –) háromszoros EHF Bajnokok Ligája-győztes, háromszoros magyar bajnok, kétszeres kupagyőztes, magyar válogatott kézilabdázó,balszélső, jelenleg a Győri Audi ETO KC játékosa. Mezszáma az 57-es.
Forrás: wikipedia.org

Ajándék ötletek névnapra

Éttermi vacsora Éttermi vacsora Ki ne szeretne finomabbnál finomabb ételeket enni a bevásárlás, előkészítés, elkészítés és mosogatás fáradtságai nélkül. Ugyanezt a hatást érthetjük el a saját kezűleg készített vacsorával is, ehhez azonban fontos, hogy találjuk egy jó receptet, és azt jól készítsük el.
Vicces póló Vicces póló Ezt az ajándékot akkor válasszuk, ha az ünnepelttel való kapcsolatunk megengedi, például egy jó barátnak tökéletes ajándék egy olyan póló, ami vicces ábrát és feliratot tartalmaz, a legjobb pedig, ha mindez valamilyen közös emlékhez kapcsolódik.
Magazin Magazin Ha ismerjük az ünnepelt érdeklődési körét, akkor jó ajándék lehet egy ahhoz kapcsolódó újság aktuális száma. Lehet az akár női vagy féri magazin, főzéssel, autókkal, divattal, lakberendezéssel, edzéssel kapcsolatos.
Színházjegy Színházjegy Bár a színház nem lesz jó ajándék mindenki számára, egy jól megválasztott darab beszippanthatja azokat is, akiknek eddig nem a színházba járás volt a kedvenc időtöltésük.
Bonbon Bonbon Klasszikus ajándék a bonbon, mindenki örömmel fogja fogadni és fogasztani. Ha tehetjük, akkor jó minőségűt válasszuk, és amennyiben nem ismerjük a névnapos ízlését, akkor válasszunk olyan bonbont, ami több ízt is tartalmaz.
Ajándékutalvány Ajándékutalvány Ha végképp nincs ötleted, vagy csak az ünnepelt érdeklődési körét ismered, akkor tökéletes ajándék lehet egy ajándékutalvány, amivel az ajándéközött választhatja ki, hogyre szeretné beváltani.

Hasonló nevek

Ajánlott névnapi köszöntő

E szép napon Neked kel fel a nap,
Felhőkön át símogatja arcodat.
Csak neked nyújtja sugarát,
S velem együtt Boldog Névnapot kíván.