Illusztráció Anyakönyvezhető Női név Kati

Kati névnap mikor van?

Névnapját november 25-én ünnepeljük.

Kati név jelentése

A Katalin magyar becézője önállósult.

Általános vélemény a névről, szerinted?

{{r.aoption}}
{{r.boption}}
Még senki sem véleményezte, legyél te az első!
Összesen {{ratingsData.totalRatings}} szavazat alapján.

Gyakoriság

Az elmúlt években még nem szerepelt sem a 100 leggyakoribb név, sem a 100 legnépszerűbb név között, ezért nincsen pontos információnk a gyakoriságáról.

Ismert személyek Kati keresztnévvel

Marton Kati újságíró, író
Marton Kati, külföldön Kati Marton néven ismert (Budapest, 1949. február 3. –) magyar származású amerikai írónő. Az ABC külföldi hírtudósítója és több könyv írója, a Nemzetközi Női Egészségügyi Koalíció elnöke, 2006-ban kapta meg a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztje kitüntetést ...
Panek Kati
Panek Kati (Kolozsvár, 1957. szeptember 4. –) színésznő, népdalénekesnő, Panek Zoltán lánya, Horváth István unokája.
Kóti Kati
Kóti Kati (1938. március 30. – Budapest, 2011. augusztus 3.) Aase-díjas magyar színésznő.
Nagy Kati rendező
Nagy Kati (korábbi neveː Pesty-Nagy Kati; Budapest, 1975. március 18. –) magyar rendező.
Bontovics Kati énekesnő
Bontovics Kati (Budapest, 1953. január 30. –) magyar dzsesszénekesnő.
Rák Kati
Rák Kati (Budapest, 1959. február 21. –) magyar színésznő.
Forrás: wikipedia.org

Ajándék ötletek névnapra

Csokor virág Csokor virág Kiváló névnapi ajándék nőknek. Biztosan nem kell messze utaznod, hogy találj egy virágboltot, így igyekezz azt frissen vásárolni, és a legszebbet kiválasztani, hogy átadás után is sokáig szép legyen még az a csokor.
Magazin Magazin Ha ismerjük az ünnepelt érdeklődési körét, akkor jó ajándék lehet egy ahhoz kapcsolódó újság aktuális száma. Lehet az akár női vagy féri magazin, főzéssel, autókkal, divattal, lakberendezéssel, edzéssel kapcsolatos.
Mozijegy Mozijegy A mozit általában mindenki szereti, mert rengeteg jó film közül lehet választani, azonban nem könnyű eltalálni pont azt a filmet és azt az időpontot ami a legjobb az ünnepeltnek, így ha tudunk ajándékozzunk ajándékutalványt.
Torta Torta Bár a tortára sokan születésnapi ajándékként gondolnak, ez csak növeli ajándékunk hatását, ha névnapra is egy szép és finom tortát ajándékozunk. A legjobb a saját kezűleg készített, ehhez azonban időre és nem utolsó sorban gyakoraltra van szükség.
Vicces póló Vicces póló Ezt az ajándékot akkor válasszuk, ha az ünnepelttel való kapcsolatunk megengedi, például egy jó barátnak tökéletes ajándék egy olyan póló, ami vicces ábrát és feliratot tartalmaz, a legjobb pedig, ha mindez valamilyen közös emlékhez kapcsolódik.
Színházjegy Színházjegy Bár a színház nem lesz jó ajándék mindenki számára, egy jól megválasztott darab beszippanthatja azokat is, akiknek eddig nem a színházba járás volt a kedvenc időtöltésük.

Hasonló nevek

Ajánlott névnapi köszöntő

Sok az égen a közös dolog: a Nap, a Hold és a Csillagok.
Ma mégis mind Neked ragyog, hiszen ma van a Névnapod!