Illusztráció Anyakönyvezhető Férfi név Gilbert

Gilbert névnap mikor van?

Névnapját február 4-én, június 6-án és október 24-éntegnap ünnepeljük.

Gilbert név jelentése

Germán eredetű német név.

Általános vélemény a névről, szerinted?

{{r.aoption}}
{{r.boption}}
Még senki sem véleményezte, legyél te az első!
Összesen {{ratingsData.totalRatings}} szavazat alapján.

Gyakoriság

Az elmúlt években még nem szerepelt sem a 100 leggyakoribb név, sem a 100 legnépszerűbb név között, ezért nincsen pontos információnk a gyakoriságáról.

Ismert személyek Gilbert keresztnévvel

Abijah Gilbert politikus
Abijah Gilbert (Gilbertsville, 1806. június 18. – Gilbertsville, 1881. november 23.) az Amerikai Egyesült Államok szenátora (Florida, 1869–1875).
Paul Gilbert zenész, dalszerző
Paul Brandon Gilbert (Carbondale, Illinois, 1966. november 6. –) amerikai zenész. A Racer X nevű power metal együttes gitárosaként szerzett magának hírnevet az 1980-as évek második felében, majd a Mr. Big hard rock supergroup tagjaként lett még ismertebb. Pályafutása során több szólólemezt...
Walter Gilbert biokémikus
Walter Gilbert (Boston, Massachusetts, 1932. március 21. –) amerikai biokémikus, fizikus. 1980-ban Frederick Sangerrel és Paul Berggel megosztva elnyerte a kémiai Nobel-díjat a nukleinsavak szekvenálási módszereinek kidolgozásáért.
Philippe Gilbert
Philippe Gilbert (Remouchamps, 1982. július 5. –) belga profi országúti kerékpáros, a BMC Racing Team versenyzője. A 2012-es országúti világbajnokság mezőnyversenyének győztese.
Forrás: wikipedia.org

Ajándék ötletek névnapra

Bonbon Bonbon Klasszikus ajándék a bonbon, mindenki örömmel fogja fogadni és fogasztani. Ha tehetjük, akkor jó minőségűt válasszuk, és amennyiben nem ismerjük a névnapos ízlését, akkor válasszunk olyan bonbont, ami több ízt is tartalmaz.
Sütemény Sütemény Az ünnepelt ízlésétől függően, sós vagy édes süteményt is ajándékozhatunk, lehetőségünk van cukrászdából vásárolni, de készíthetünk magunk is. Vegyük figyelembe, ha a névnapos diétázik, vagy valamilyen étel allergiája van.
Mozijegy Mozijegy A mozit általában mindenki szereti, mert rengeteg jó film közül lehet választani, azonban nem könnyű eltalálni pont azt a filmet és azt az időpontot ami a legjobb az ünnepeltnek, így ha tudunk ajándékozzunk ajándékutalványt.
Parfüm Parfüm Lehet, hogy a névnaposnak már van egy kedvenc illata, ebben az esetben az esetben vehetünk neki egy ugyanolyat, azonban ha egy új illatot választunk annak is biztosan örülni fog, így különböző alkalmakra különböző illatot használhat.
Színházjegy Színházjegy Bár a színház nem lesz jó ajándék mindenki számára, egy jól megválasztott darab beszippanthatja azokat is, akiknek eddig nem a színházba járás volt a kedvenc időtöltésük.
Éttermi vacsora Éttermi vacsora Ki ne szeretne finomabbnál finomabb ételeket enni a bevásárlás, előkészítés, elkészítés és mosogatás fáradtságai nélkül. Ugyanezt a hatást érthetjük el a saját kezűleg készített vacsorával is, ehhez azonban fontos, hogy találjuk egy jó receptet, és azt jól készítsük el.

Hasonló nevek

Ajánlott névnapi köszöntő

Kicsi szívem, kicsi szám nagyon sok boldog névnapot kíván!