Illusztráció Anyakönyvezhető Női név Annamária

Annamária névnap mikor van?

Július 1-jénholnap.

Továbbá nem hivatalosan június 9-én ünnepeljük a névnapját.

Melyik napon ünneplik általában?

július 1holnap 62%
június 9 38%

Annamária név jelentése

Az Anna és a Mária összekapcsolása.

Ismert becenevek: Anmari, Annamí, Annamari, Anna, Ancsa, Annus, Mária, Marika

Általános vélemény a névről, szerinted?

{{r.aoption}}
{{r.boption}}
Még senki sem véleményezte, legyél te az első!
Összesen {{ratingsData.totalRatings}} szavazat alapján.

Gyakoriság

Jelenleg a 65. leggyakoribb női név, a nők 0.21%-a viseli ezt a nevet. Nézd meg a teljes listát.

Annamária név gyakorisága

Ismert személyek Annamária keresztnévvel

Szalai Annamária a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke
Szalai Annamária (Zalaegerszeg, 1961. szeptember 16. – 2013. április 12.) magyar politikus, újságíró, a Magyar Mozgókép Közalapítvány szakkollégiumi elnöke 2012-ig (a közalapítvány megszűnéséig), a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) és a Médiatanács elnöke, a Miami Press c. erotik...
Szilvássy Annamária
Szilvássy Annamária (Nagybánya, 1944. szeptember 8. –) magyar színésznő.
Detre Annamária
Detre Annamária (Budapest, 1948. április 25. –) magyar színésznő, Lucélia Santos és Delia Boccardo állandó magyar hangja.
Forrás: wikipedia.org

Ajándék ötletek névnapra

Parfüm Parfüm Lehet, hogy a névnaposnak már van egy kedvenc illata, ebben az esetben az esetben vehetünk neki egy ugyanolyat, azonban ha egy új illatot választunk annak is biztosan örülni fog, így különböző alkalmakra különböző illatot használhat.
Magazin Magazin Ha ismerjük az ünnepelt érdeklődési körét, akkor jó ajándék lehet egy ahhoz kapcsolódó újság aktuális száma. Lehet az akár női vagy féri magazin, főzéssel, autókkal, divattal, lakberendezéssel, edzéssel kapcsolatos.
Ajándékutalvány Ajándékutalvány Ha végképp nincs ötleted, vagy csak az ünnepelt érdeklődési körét ismered, akkor tökéletes ajándék lehet egy ajándékutalvány, amivel az ajándéközött választhatja ki, hogyre szeretné beváltani.
Üveg bor Üveg bor Egy üveg bor tökéletes ajándék névnap alkalmából. Elfogaszható rögtön a köszöntés alkalmával, vagy később akár valamilyen ünnep alkalmával, vagy csak egy esti kikapcsolódáshoz.
Sütemény Sütemény Az ünnepelt ízlésétől függően, sós vagy édes süteményt is ajándékozhatunk, lehetőségünk van cukrászdából vásárolni, de készíthetünk magunk is. Vegyük figyelembe, ha a névnapos diétázik, vagy valamilyen étel allergiája van.
Színházjegy Színházjegy Bár a színház nem lesz jó ajándék mindenki számára, egy jól megválasztott darab beszippanthatja azokat is, akiknek eddig nem a színházba járás volt a kedvenc időtöltésük.

Hasonló nevek

Ajánlott névnapi köszöntő

Életed úgy folyjon szépen,
mint patak a medrében,
virágok közt folydogáljon,
névnapodra ezt kívánjuk!