Illusztráció Anyakönyvezhető Férfi név Zsombor

Zsombor névnap mikor van?

November 8-án.

Továbbá nem hivatalosan április 21-én ünnepeljük a névnapját.

Melyik napon ünneplik általában?

november 8 71%
április 21 29%

Zsombor név jelentése

A Zombor régi magyar személynév. Magyar, török, bolgár eredetű, jelentése: bölény.* Zsombor: a Zombor alakváltozata, régi magyar személynév.

Leggyakoribb becenév: Zsombi

Általános vélemény a névről, szerinted?

{{r.aoption}}
{{r.boption}}
Még senki sem véleményezte, legyél te az első!
Összesen {{ratingsData.totalRatings}} szavazat alapján.

Gyakoriság

Jelenleg a 59. leggyakoribb férfi név, a férfiak 0.15%-a viseli ezt a nevet. Nézd meg a teljes listát.

Zsombor név gyakorisága Zsombor névvel születések száma

Ismert személyek Zsombor keresztnévvel

Kerekes Zsombor
Kerekes Zsombor (Zenta, 1973. szeptember 13. –) délvidéki születésű magyar válogatott labdarúgó, edző. A Debreceni VSC-vel három bajnoki címet, egy ezüst és egy bronzérmet, illetve két Magyar Kupa-aranyat gyűjtött be, kétszer volt a klub házi gólkirálya.
Jéger Zsombor színész
Jéger Zsombor (Debrecen, 1991. március 16. –) magyar színművész.
Forrás: wikipedia.org

Ajándék ötletek névnapra

Magazin Magazin Ha ismerjük az ünnepelt érdeklődési körét, akkor jó ajándék lehet egy ahhoz kapcsolódó újság aktuális száma. Lehet az akár női vagy féri magazin, főzéssel, autókkal, divattal, lakberendezéssel, edzéssel kapcsolatos.
Bonbon Bonbon Klasszikus ajándék a bonbon, mindenki örömmel fogja fogadni és fogasztani. Ha tehetjük, akkor jó minőségűt válasszuk, és amennyiben nem ismerjük a névnapos ízlését, akkor válasszunk olyan bonbont, ami több ízt is tartalmaz.
Mozijegy Mozijegy A mozit általában mindenki szereti, mert rengeteg jó film közül lehet választani, azonban nem könnyű eltalálni pont azt a filmet és azt az időpontot ami a legjobb az ünnepeltnek, így ha tudunk ajándékozzunk ajándékutalványt.
Üveg bor Üveg bor Egy üveg bor tökéletes ajándék névnap alkalmából. Elfogaszható rögtön a köszöntés alkalmával, vagy később akár valamilyen ünnep alkalmával, vagy csak egy esti kikapcsolódáshoz.
Könyv Könyv Egy olyan ajándékra, ami több órányi szórakozást nyújt az ünnepeltnek, biztosan nem mondhatjuk, hogy rossz választás. Ennek persze feltétele, hogy a megfelelő könyvet válasszuk ki, ezért jól jön, ha ismerjük a kedvenc íróját, vagy az érdeklődési körét.
Torta Torta Bár a tortára sokan születésnapi ajándékként gondolnak, ez csak növeli ajándékunk hatását, ha névnapra is egy szép és finom tortát ajándékozunk. A legjobb a saját kezűleg készített, ehhez azonban időre és nem utolsó sorban gyakoraltra van szükség.

Hasonló nevek

Ajánlott névnapi köszöntő

Ezt a napot régen vártuk,
megjegyeztük a naptárban,
tanultunk is egy kis verset,
csörgedező patak mellett!