Illusztráció Anyakönyvezhető Férfi név Lambert

Lambert névnap mikor van?

Névnapját április 16-án, április 18-án, június 22-én és szeptember 17-én ünnepeljük.

Lambert név jelentése

Német eredetű név.

Általános vélemény a névről, szerinted?

{{r.aoption}}
{{r.boption}}
Még senki sem véleményezte, legyél te az első!
Összesen {{ratingsData.totalRatings}} szavazat alapján.

Gyakoriság

Az elmúlt években még nem szerepelt sem a 100 leggyakoribb név, sem a 100 legnépszerűbb név között, ezért nincsen pontos információnk a gyakoriságáról.

Ismert személyek Lambert keresztnévvel

Szent Lambert
Szent Lambert vagy Landebertus (kb. 633/636 – kb. 705. szeptember 17.) előbb Tongeren, majd 675-től haláláig Maastricht püspöke volt. Halálának éve nem ismert, de szeptember 17-én, Liège városa közelében fekvő házában szenvedett vértanúságot.
Rickie Lambert
Rickie Lee Lambert (Kirkby, 1982. február 16. –) angol válogatott labdarúgó csatára.
Christopher Lambert
Christophe Guy Denis Lambert (New York, 1957. március 29. –) francia színész és producer. Christopher Lambert néven egyike a legismertebb francia színészeknek, beleértve az angol nyelvterületet is.
John Lambert politikus
John Lambert (Hunterdon megye, 1746. február 24. – Lambertville, 1823. február 4.) az Amerikai Egyesült Államok szenátora (New Jersey, 1809–1815).
Raoul Lambert
Raoul Lambert (Brugge, 1944. október 22. –) belga válogatott labdarúgó.
Adam Lambert színész, énekes-dalszerző, zenész, énekes, színházi színész, dalszövegíró, zenei producer
Adam Mitchel Lambert (Indianapolis, Indiana, 1982. január 29. –) amerikai énekes, dalszerző és színész. Lambert debütáló albuma, a For Your Entertainment 2009 novemberében jelent meg. Második albumát, a Trespassinget, 2012 májusában adták ki, és a Billboard 200-as listán az első helyen deb...
Forrás: wikipedia.org

Ajándék ötletek névnapra

Bonbon Bonbon Klasszikus ajándék a bonbon, mindenki örömmel fogja fogadni és fogasztani. Ha tehetjük, akkor jó minőségűt válasszuk, és amennyiben nem ismerjük a névnapos ízlését, akkor válasszunk olyan bonbont, ami több ízt is tartalmaz.
Éttermi vacsora Éttermi vacsora Ki ne szeretne finomabbnál finomabb ételeket enni a bevásárlás, előkészítés, elkészítés és mosogatás fáradtságai nélkül. Ugyanezt a hatást érthetjük el a saját kezűleg készített vacsorával is, ehhez azonban fontos, hogy találjuk egy jó receptet, és azt jól készítsük el.
Magazin Magazin Ha ismerjük az ünnepelt érdeklődési körét, akkor jó ajándék lehet egy ahhoz kapcsolódó újság aktuális száma. Lehet az akár női vagy féri magazin, főzéssel, autókkal, divattal, lakberendezéssel, edzéssel kapcsolatos.
Sütemény Sütemény Az ünnepelt ízlésétől függően, sós vagy édes süteményt is ajándékozhatunk, lehetőségünk van cukrászdából vásárolni, de készíthetünk magunk is. Vegyük figyelembe, ha a névnapos diétázik, vagy valamilyen étel allergiája van.
Könyv Könyv Egy olyan ajándékra, ami több órányi szórakozást nyújt az ünnepeltnek, biztosan nem mondhatjuk, hogy rossz választás. Ennek persze feltétele, hogy a megfelelő könyvet válasszuk ki, ezért jól jön, ha ismerjük a kedvenc íróját, vagy az érdeklődési körét.
Ajándékutalvány Ajándékutalvány Ha végképp nincs ötleted, vagy csak az ünnepelt érdeklődési körét ismered, akkor tökéletes ajándék lehet egy ajándékutalvány, amivel az ajándéközött választhatja ki, hogyre szeretné beváltani.

Hasonló nevek

Ajánlott névnapi köszöntő

Kicsi szívem, kicsi szám nagyon sok boldog névnapot kíván!