Illusztráció Anyakönyvezhető Női név Miranda

Miranda névnap mikor van?

Névnapját május 10-én ünnepeljük.

Miranda név jelentése

Latin eredetű.

Jelentése: csodálatraméltó

Általános vélemény a névről, szerinted?

{{r.aoption}}
{{r.boption}}
Még senki sem véleményezte, legyél te az első!
Összesen {{ratingsData.totalRatings}} szavazat alapján.

Gyakoriság

Az elmúlt években még nem szerepelt sem a 100 leggyakoribb név, sem a 100 legnépszerűbb név között, ezért nincsen pontos információnk a gyakoriságáról.

Ismert személyek Miranda keresztnévvel

Lin-Manuel Miranda
Lin-Manuel Miranda (Washington Heights, 1980. január 16. –) amerikai színész, zeneszerző, dalszövegíró, rapper, énekes, producer és drámaíró, a népszerű és elismert In the Heights és Hamilton című Broadway musicalek szerzője és sztárja. Díjai között szerepel többek között egy Pulitzer-díj,...
Juan Miranda
Juan Miranda González (Olivares, 2000. január 19. –) spanyol labdarúgó, jelenleg spanyol utánpótlás-válogatott, és FC Barcelona játékosa.
Danny Miranda basszusgitáros, zenész
Danny Miranda (New York, 1964. március 21. –) amerikai basszusgitáros. 1995 és 2004 között a Blue Öyster Cult együttes basszusgitárosa volt. 2005 és 2006 folyamán a Queen + Paul Rodgers koncerteken basszusgitározott.
Roberto Miranda
Roberto Lopes de Miranda (São Gonçalo, 1944. július 31. –) világbajnok brazil válogatott labdarúgó.
João Miranda
João Miranda de Souza Filho (1984. szeptember 7. –) brazil válogatott labdarúgó, hátvéd. Jelenleg a kínai Csiangszu Szuning játékosa.
Forrás: wikipedia.org

Ajándék ötletek névnapra

Magazin Magazin Ha ismerjük az ünnepelt érdeklődési körét, akkor jó ajándék lehet egy ahhoz kapcsolódó újság aktuális száma. Lehet az akár női vagy féri magazin, főzéssel, autókkal, divattal, lakberendezéssel, edzéssel kapcsolatos.
Színházjegy Színházjegy Bár a színház nem lesz jó ajándék mindenki számára, egy jól megválasztott darab beszippanthatja azokat is, akiknek eddig nem a színházba járás volt a kedvenc időtöltésük.
Éttermi vacsora Éttermi vacsora Ki ne szeretne finomabbnál finomabb ételeket enni a bevásárlás, előkészítés, elkészítés és mosogatás fáradtságai nélkül. Ugyanezt a hatást érthetjük el a saját kezűleg készített vacsorával is, ehhez azonban fontos, hogy találjuk egy jó receptet, és azt jól készítsük el.
Üveg bor Üveg bor Egy üveg bor tökéletes ajándék névnap alkalmából. Elfogaszható rögtön a köszöntés alkalmával, vagy később akár valamilyen ünnep alkalmával, vagy csak egy esti kikapcsolódáshoz.
Csokor virág Csokor virág Kiváló névnapi ajándék nőknek. Biztosan nem kell messze utaznod, hogy találj egy virágboltot, így igyekezz azt frissen vásárolni, és a legszebbet kiválasztani, hogy átadás után is sokáig szép legyen még az a csokor.
Sütemény Sütemény Az ünnepelt ízlésétől függően, sós vagy édes süteményt is ajándékozhatunk, lehetőségünk van cukrászdából vásárolni, de készíthetünk magunk is. Vegyük figyelembe, ha a névnapos diétázik, vagy valamilyen étel allergiája van.

Hasonló nevek

Ajánlott névnapi köszöntő

Neved napja az alkalom, most mondjuk el Neked,
hogy a Te kis családod, milyen nagyon szeret.