Illusztráció Anyakönyvezhető Női név Boglárka

Boglárka névnap mikor van?

Névnapját Augusztus 1-jén ünnepeljük.

Boglárka név jelentése

Újabb keletű magyar név a Boglárka virágnévből.

Leggyakoribb becenevek: Bogika, Bogica, Boglár

Általános vélemény a névről, szerinted?

{{r.aoption}}
{{r.boption}}
Még senki sem véleményezte, legyél te az első!
Összesen {{ratingsData.totalRatings}} szavazat alapján.

Gyakoriság

Jelenleg a 55. leggyakoribb női név, a nők 0.26%-a viseli ezt a nevet. Nézd meg a teljes listát.

Boglárka név gyakorisága Boglárka névvel születések száma

Ismert személyek Boglárka keresztnévvel

Megyeri Boglárka
Megyeri Boglárka (Budapest, 1987. július 19. –) válogatott labdarúgó, középpályás.
Szabó Boglárka
Szabó Boglárka (Budapest, 1993. február 12. –) válogatott labdarúgó, középpályás. Jelenleg az Astra Hungary FC labdarúgója.
Dallos Bogi énekes
Dallos Bogi (született Dallos-Nyers Boglárka) (Győr, 1997. április 2. –) Fonogram díjas magyar énekesnő, az M2 Petőfi TV és A Dal 2019 műsorvezetője. 2019-ben az X-Faktor egyik mentora lett.
Kapás Boglárka
Kapás Boglárka (Debrecen, 1993. április 22. –) olimpiai bronzérmes, világbajnok és hatszoros Európa-bajnok, rövid pályás Európa-bajnok, kétszeres ifjúsági olimpiai bajnok magyar úszónő.
Csemer Boglárka énekes
Tom-Tom Records 2013-2017
Forrás: wikipedia.org

Ajándék ötletek névnapra

Torta Torta Bár a tortára sokan születésnapi ajándékként gondolnak, ez csak növeli ajándékunk hatását, ha névnapra is egy szép és finom tortát ajándékozunk. A legjobb a saját kezűleg készített, ehhez azonban időre és nem utolsó sorban gyakoraltra van szükség.
Csokor virág Csokor virág Kiváló névnapi ajándék nőknek. Biztosan nem kell messze utaznod, hogy találj egy virágboltot, így igyekezz azt frissen vásárolni, és a legszebbet kiválasztani, hogy átadás után is sokáig szép legyen még az a csokor.
Színházjegy Színházjegy Bár a színház nem lesz jó ajándék mindenki számára, egy jól megválasztott darab beszippanthatja azokat is, akiknek eddig nem a színházba járás volt a kedvenc időtöltésük.
Könyv Könyv Egy olyan ajándékra, ami több órányi szórakozást nyújt az ünnepeltnek, biztosan nem mondhatjuk, hogy rossz választás. Ennek persze feltétele, hogy a megfelelő könyvet válasszuk ki, ezért jól jön, ha ismerjük a kedvenc íróját, vagy az érdeklődési körét.
Sütemény Sütemény Az ünnepelt ízlésétől függően, sós vagy édes süteményt is ajándékozhatunk, lehetőségünk van cukrászdából vásárolni, de készíthetünk magunk is. Vegyük figyelembe, ha a névnapos diétázik, vagy valamilyen étel allergiája van.
Magazin Magazin Ha ismerjük az ünnepelt érdeklődési körét, akkor jó ajándék lehet egy ahhoz kapcsolódó újság aktuális száma. Lehet az akár női vagy féri magazin, főzéssel, autókkal, divattal, lakberendezéssel, edzéssel kapcsolatos.

Hasonló nevek

Ajánlott névnapi köszöntő

Azt kívánjuk mind-mind itt e szép napon:
Ragyogjon rád napfény, boldog légy nagyon.
Szíved sose féljen, bánat sose érjen,
szerencse kísérjen, minden utadon.