Illusztráció Anyakönyvezhető Férfi név Arnold

Arnold névnap mikor van?

Június 18-án.

Továbbá nem hivatalosan július 18-án és december 1-jén ünnepeljük a névnapját.

Melyik napon ünneplik általában?

június 18 90%
július 18 10%
december 1 0%

Arnold név jelentése

Germán eredetű név.

Leggyakoribb becenevek: Arnód, Arnótka

Általános vélemény a névről, szerinted?

{{r.aoption}}
{{r.boption}}
Még senki sem véleményezte, legyél te az első!
Összesen {{ratingsData.totalRatings}} szavazat alapján.

Gyakoriság

Jelenleg a 96. leggyakoribb férfi név, a férfiak 0.05%-a viseli ezt a nevet. Nézd meg a teljes listát.

Arnold név gyakorisága Arnold névvel születések száma

Ismert személyek Arnold keresztnévvel

Kiss Arnold író, rabbi, költő, műfordító
Kiss Arnold, születési nevén Klein Adolf (Ungvár, 1869. november 2. – Budapest, 1940. november 14.) magyar főrabbi, műfordító, költő, író.
Székely Arnold zenetanár, zongoraművész
Székely Arnold, született Schönwald (Budapest, 1874. november 6. – Montréal, 1958. szeptember 24.) zongoraművész, pedagógus.
Vértesi Arnold
Vértesi Arnold, teljes nevén Vértesy Arnold Bernát Rafael, születési nevén Viklida Arnold (Eger, 1834. augusztus 16. – Budapest, 1911. augusztus 1.) író, újságíró és lapszerkesztő, a Kisfaludy Társaság és a Petőfi Társaság rendes tagja. Vértesy Jenő irodalomtörténetész és Vértessy Kornél m...
Graham Arnold
Graham Arnold (Sydney, 1963. augusztus 3. –) ausztrál válogatott labdarúgó.
Monica Arnold énekes, énekes-dalszerző, zeneszerző, dalszerző, zenész, táncművész, zenei producer, televíziós producer, színész, filmszínész, előadóművész
Monica Denise Arnold, művésznevén Monica (Atlanta, 1980. október 24.) amerikai R&B-énekesnő. Első lemeze 1995-ben jelent meg a Dallas Austin vezette Rowdy Recordsnál. Ő lett a legfiatalabb énekes, akinek egymás után két listavezető száma lett az amerikai Billboard Hot R&B/Hip-Hop Songs slá...
Maximilian Arnold
Maximilian Arnold (Riesa, 1994. május 27. –) német labdarúgó, a VfL Wolfsburg középpályása.
Forrás: wikipedia.org

Ajándék ötletek névnapra

Éttermi vacsora Éttermi vacsora Ki ne szeretne finomabbnál finomabb ételeket enni a bevásárlás, előkészítés, elkészítés és mosogatás fáradtságai nélkül. Ugyanezt a hatást érthetjük el a saját kezűleg készített vacsorával is, ehhez azonban fontos, hogy találjuk egy jó receptet, és azt jól készítsük el.
Magazin Magazin Ha ismerjük az ünnepelt érdeklődési körét, akkor jó ajándék lehet egy ahhoz kapcsolódó újság aktuális száma. Lehet az akár női vagy féri magazin, főzéssel, autókkal, divattal, lakberendezéssel, edzéssel kapcsolatos.
Ajándékutalvány Ajándékutalvány Ha végképp nincs ötleted, vagy csak az ünnepelt érdeklődési körét ismered, akkor tökéletes ajándék lehet egy ajándékutalvány, amivel az ajándéközött választhatja ki, hogyre szeretné beváltani.
Bonbon Bonbon Klasszikus ajándék a bonbon, mindenki örömmel fogja fogadni és fogasztani. Ha tehetjük, akkor jó minőségűt válasszuk, és amennyiben nem ismerjük a névnapos ízlését, akkor válasszunk olyan bonbont, ami több ízt is tartalmaz.
Sütemény Sütemény Az ünnepelt ízlésétől függően, sós vagy édes süteményt is ajándékozhatunk, lehetőségünk van cukrászdából vásárolni, de készíthetünk magunk is. Vegyük figyelembe, ha a névnapos diétázik, vagy valamilyen étel allergiája van.
Színházjegy Színházjegy Bár a színház nem lesz jó ajándék mindenki számára, egy jól megválasztott darab beszippanthatja azokat is, akiknek eddig nem a színházba járás volt a kedvenc időtöltésük.

Hasonló nevek

Ajánlott névnapi köszöntő

A nap az égen is Neked ragyog,
Hisz ma van a névnapod.
Rövid ez a pár sor, de benne van a lényeg,
Senki sem szeret úgy, mint mi szeretünk téged!